love & lemons | vegetarian thanksgiving recipes
se eu pudesse escolher o que como, comia sempre carne, but eu também sei que não me fazia assim muito bem e também admito que há muita comida boa, não, excelente que vem em forma de fruta e verduras, esta é apenas um dos melhores exemplos, aliás como este blog nunca desilude. ainda não experimentei a receita assim, mas só ofacto de juntar abóbora, quinoa, feijão, abacate, queijo feta, cebola, lima, pimenta, cebola diz-me que não ser abaixo de fenomenal. perfeito para o outono, se alguma vez chegar, e perfeito para o dia de acção de graças, momento de lembrarmos tudo aquilo que temos de bom… incluindo o que comer.
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if i could chose i’d eat meat all the time, but i know it’s not good for me, and i know that great food also comes in shapes of fruits and veggies. this is one of them! i haven’t tried but i am certain it is delicious and even if you can’t make it look like this, always such a beautiful arrangement of colors this blog, it will taste delicious i’m sure. it’s got squash pumpkin which is without a doubt one of the best… pity we can’t get it here but i eat it wherever i go, beans, feta, avoccado, quinoa, lime, pepper, onions… and so much color!! perfect for autumn, if it ever comes, and perfect for giving thanks for everything we have…