brûléed persimmon tarts with maple cinnamon cream cheese | the little epicurean
mesmo que ainda estejam tardes de calor, sol que queima as pernas nas esplanadas, alsas e mangas curtas apetece-me o outono e em força. apetece-me camisolas e botas, apetece-me sentir um friozinho de manhã e acima de tudo comer coisas boas e quentes. estas tartes têm as cores do outono, os cremes, castanhos e estes laranjas… devem ser qualquer coisa para lá de divinal e eu que ando a preparar um jantar de halloween talvez avance mesmo para algo do género para acabar em grande.
our autumn is running a bit late and these semi summer warm days are confusing us, though i am enjoying breakfast out with friends and on terraces looking onto our gorgeous city, i am looking forward to autumn to arrive in full force, which means a cardigan, boots, a bit of a colder breeze and warmer things to eat… like these amazing tarts, though cold they have the colours of autumn and the feel of something straight out of the oven. browns and oranges have halloween, thanksgiving and autumn written all over it.
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non so come é da voi, ma qui l’autunno é in ritardo, non vuole arrivare e io ormai, anche approfitando benissimo il sole e il caldo, voglio che arrivi il fredino, i maglioni e i stivali. e mangiare cose con i colori del autunno… come questi marroni e arancioni che starebbero cosi bene in un tavolone di halloween, festa delle grazie o semplicimente di autunno…